11:32 PM

EXAM + DISTRACTION = FAILURE

Equation yg logik..
logik kan??
kan??kan??kan??
Sepatutnya..kalau nk exam...
mestila kena fokus kan..
kalau x fokus...
macam mana nk stdy...mcm mna nk jwb exam..
Btol x??

btol..btol..btol...(sendri tny..sendri jwb)
Minggu nak exam nie la mcm2 bnda nk jadi...

Adoi laaa...
Banyak sungguh la ujian Allah s.w.t. kt aku...
Bersabar jer laa kan..
Dah nama pon ujian..
Aku just berharap yg ujian yg diterima nie akan membawa kebaikan pada suatu masa nanti..Amin~~
Haish...
byk btol la distraction waktu2 nk exam nie...
distraction terhebat??
ada laa...
biarlah hanya Aku dan Yang Maha Pencipta jer yg tau...
tp tue laa..
mmg besar la distraction tue...
distraction yg rasanya susah gle nk tanggung...
tp..mau x mau..kne tanggung jgk...

ARRGGGGHHHHHHHH!!!!!!!!!!

Geramnye...
Geramnye...
Geramnye...
hanya itu yg mampu kuluahkan...
aku hanya bley luahkan kt sini...
Aku hanya bley luahkan kt status facebook...
Habis penuh wall kt facebook tue...
setiap seploh saat tuka status...
Nk wat cmner...
Rasa puas wat cmtue...
Biar penuh wall tue pon xpe...
Seronok...Puas...Gembira...
Akhir kata..
Moga2 distraction nie x kan menggagalkan aku...
maybe ada equation len yg bley di create utk situasi aku nie...

EXAM + DISTRACTION = Pass with not really flying c
olours...(perhaps)

p/s: All da best for the remaining papers...^_^

2 comments:

Along said...

sabar oney,tuhan bg dugaan sama ngn kemampuan seseorang tu utk menangungnya

MohdIzwan said...

btol2 tue along...

Tidak Allah turunkan beban@dugaan bagi seseorang yg tak tertanggung olehnya...

thanx for the reminder...