1:15 AM

Terbiar

Aduh...siannye kt blog nie..
Lama x update kt sni..
Sejak ada blog yg lg satu tue...
Terbiar plak blog nie...
Kesian2..
Jgn amek ati yer en blog..
Aku syg ko jgk..
hehee...
Sbnr nya aku skng nie sebok sket...
Asal update blog nie je msti alasan sebok kan..
hehee..
Tp btol la...mmg sebok pon...
Ngan show sini sana...
Assignment lg..
Kelas jgk..
Action research lg...
Mmg mcm2 laa...
Apa2 pon..
inilah Life sbg student...

p/s: Anggun Tari menang UCF 2011.. :)

Read More ..
5:38 PM

Soalan Cepu Cemas

Haih..dh lama x kna tag nie..
Alih2 kna tag plak..
Nie sume keje ET laa..
xpe laa..
dah lama xde post...
wat je la tag nie..
bosan plak ptg2 nie..xde buat apa..
jawab jer la soklan2 cepu cemas nie...

1. Adakah anda rasa anda hot?
Alamak soalan..x boley blah..
sejujurnya..saya rasa saya tak hot..

2. Upload gambar / wallpaper yg anda guna sekarang.



3. cite skit pasal gambar.
Gambar di atas kalau korg nak tau adalah gmbr sebuah motosikal berkuasa besar..Aku minat big bike sbnr nya..menyimpan cita2 utk memilikinya suatu ari nnt...At least moto dlm gmbr tue laa.. :P

4. Bila kali terakhir makan ayam??
Semalam tyme lunch..mkn kt Cafe Muamalat

5. Lagu terakhir yg anda dengar?
Lagu terakhir...InsyaAllah by Maher Zain..dgr tyme nk tdo semlm..last dgr lagu tue laa..lpas tue x sedar apa dah..

6. Apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Tak buat apa2 melainkan menyiapkan tag nie..

7. Selain nama sendiri, anda di panggil apa?
Org pggl aku onney..nama lain..dik wan..ataupun wan pon boleh jgk..

8. Tag 8 orang..
8 Org??tanak tag spa2 laa..klu spa2 rasa nk wat...wat laa..tiada unsur paksaan di sni..

9. smpi 16. (skip)

17. Persamaan antara kambing dan lembu.
Eh..tetbe plak..xde kaitan lgsg ngan soklan2 di atas...mereka berkaki empat...dagingnya sedap dimasak apa pon..tmbh2 masak kurma..perrgghhh...

18. Perasaan ketika menjawab tag ni.
Tgh bosan sbnrnya..tue yg leh wat tag nie..

19. Adakah anda tahu Rizman tu sengal??
Tidak kukenali..so..xleh nk wat judgement.. :P

20.
Eh..abeh dh??laaa..br nk wat lagi...

ok laa..smpi sni je... ^_^

11. (

Read More ..
12:07 PM

Quick update

*update dilakukn dgn m'gunakn nset..

Last week aku blk umah..
Dkt sbln gk la x blk..
Aku blk sbb nk jmpe Dia..
Aku rndu sgt kt Dia..
Rindu nk tgk Dia senyum..ketawa kecil..dan even tgk muka Dia pon dh leh wa aku hepi..
So..pas smpi umah aritue..
Tros jmpe Dia..mula2 tanak..
Last2 asyik nk berkepit je..
Best2..walopon pnat sket..nk usung ke sna sni..
Tp xpe la..bkan slalu..

Semlm aku blk uum..
Br je smpi..dh rs rndu kt Dia..
Seb baek la ada gmba2 Dia..
Leh la wat pngubat rindu..
Gmba Dia nnt ltak kemudian la..
Mcm ssh je nk ltak gna nset nie..

P/s: rs cm nk blk lg je..huhu..
Read More ..
10:25 PM

Aku datang Kepadanya

Dah lama rasanya tak update blog..
Bukan nya malas..
Tp kadang2 xde idea nk tulis apa..
Ditambah plak ngan kesibukan yg melanda..
Memang x berupdate la blog nie..
Sebelum nie mmg agk bz dgn kelas..
Tugasan itu dan ini..
Serta tidak lupa aktiviti tarian..
Baru je abeh nari utk Festival Filem Video Pelajar Malaysia ke-8 last week..
Mmg best laa..
Happening sgt majlis tue...bley kta grand jgk laa..
Tahniah kpd semua pemenang...
Okey..post kali nie.."Aku datang kepadanya"
Sapa 'nya' tue??
Ermm...dia nie..
aku knal dh lma..
since last year lagi..
Aku slalu jugak tgk dia nie..
Tapi aku dok tgk dia dr jauh je..
Kdg2..aku 'stalk' dia kt internet je..
Wahh..jadi stalker la plak...hahaa..
Tapi xpe laa..
nak wat cmner...nk pegi jmpa..segan..
Dipendekkan cerita..
Minggu lepas..aku telah memberanikan diri..
Aku pegi approach dia..
And guess what...
Dia terima aku sebagai teman..
Dan sekarang...
Dia adalah teman aku..
Aku berasa syukur..
kerana dia telah menjadi milik aku...
Dan aku berharap..
Agar dia akan sentiasa bersama aku...
Dan juga kekal dengan aku..
Aku janji..
Aku akan jaga dgn sebaiknya...
Alhamdulillah..akhirnya dia menjadi milik aku...
Nak tgk gmba dia?
Tp sgan la nk tnjk...sbb dia xla cantik mna..
Xpe laa..letak jgk laa...

Inilah rupa dia.. ^_^

Ini antara rupa lain dia..

Nie bila dia dlm keadaan 'rest'

Nie gmba belah blakang dia..biasa2 je kan??

Btw..nama dia Norkia..


p/s: Nak capture gmba byk2...

Read More ..
12:11 AM

Mood: Happy

Hari nie aku happy..
Happy sbb apa?
Ada la sbb die..hehee..
Kt post nie nk ckp happy je..
Tanak cte sbb apa...
Tp..sebelum nie..
aku juga tidak happy...
juga atas sebab2 tertentu..
Chiow..
Happy...weeeewwoooo...

"Ya Allah..Kau kuatkanlah hatiku...Kau berilah aku petunjuk-Mu..Kau lindungilah aku di bawah naungan-Mu...Kau kekalkanlah aku di jalan-Mu yg lurus...Amin..."

Read More ..