10:25 PM

Aku datang Kepadanya

Dah lama rasanya tak update blog..
Bukan nya malas..
Tp kadang2 xde idea nk tulis apa..
Ditambah plak ngan kesibukan yg melanda..
Memang x berupdate la blog nie..
Sebelum nie mmg agk bz dgn kelas..
Tugasan itu dan ini..
Serta tidak lupa aktiviti tarian..
Baru je abeh nari utk Festival Filem Video Pelajar Malaysia ke-8 last week..
Mmg best laa..
Happening sgt majlis tue...bley kta grand jgk laa..
Tahniah kpd semua pemenang...
Okey..post kali nie.."Aku datang kepadanya"
Sapa 'nya' tue??
Ermm...dia nie..
aku knal dh lma..
since last year lagi..
Aku slalu jugak tgk dia nie..
Tapi aku dok tgk dia dr jauh je..
Kdg2..aku 'stalk' dia kt internet je..
Wahh..jadi stalker la plak...hahaa..
Tapi xpe laa..
nak wat cmner...nk pegi jmpa..segan..
Dipendekkan cerita..
Minggu lepas..aku telah memberanikan diri..
Aku pegi approach dia..
And guess what...
Dia terima aku sebagai teman..
Dan sekarang...
Dia adalah teman aku..
Aku berasa syukur..
kerana dia telah menjadi milik aku...
Dan aku berharap..
Agar dia akan sentiasa bersama aku...
Dan juga kekal dengan aku..
Aku janji..
Aku akan jaga dgn sebaiknya...
Alhamdulillah..akhirnya dia menjadi milik aku...
Nak tgk gmba dia?
Tp sgan la nk tnjk...sbb dia xla cantik mna..
Xpe laa..letak jgk laa...

Inilah rupa dia.. ^_^

Ini antara rupa lain dia..

Nie bila dia dlm keadaan 'rest'

Nie gmba belah blakang dia..biasa2 je kan??

Btw..nama dia Norkia..


p/s: Nak capture gmba byk2...

2 comments:

Syam said...

Tahniah!
BTW, xkn norkia je? Nur nikon bile lagi? hehe

MohdIzwan said...

A.aisyam: tima kaseh...
nur nikon??ermm...lmbt lg kot..tgh kmpl duet...nnt 'kawen'..msti gtau pny...hehe..