11:53 AM

Cuti...ROS...UUM...

Ermm..sewaktu entri ini ditulis, tinggal lebih kurang 3 hari jer lagi dh nk abeh cuti. Ini bermakna waktu untuk ke UUM pon semakin hampir. Cuti dah nak abeh. Huwaaa...Tamau abeh cuti. Nak cuti lagi. I want more. I want more pls. Hurmm..xpe la. At least dh cuti dekat dua bulan. Cukup la tue kot. Cuti lama2 pon bukan nya bagus sgt (ayat sdapkan ati). Anyway, dlm waktu cuti nie jgak aku telah menghadirkan diri utk ROS. (Kalau nak tau apa itu, tgk entri2 lpas). Then, sepatutnya the report should be completed before the new semester begin. Sepatutnya la. But, I'm not that hardworking enough to do so. Jadi, tertangguh la report itu wat masa nie.

Plan nya mmg la nak buat. Tp tak tau la sempat buat ke tak. I think mmg x sempat pon. But at least kurang sket la beban utk wat kt UUM nnt (bak kata Tarms). Hingga saat ini juga, elaun untuk semester akan datang blom masuk lagi. Difahamkan elaun akan masuk 2.7.2009. Haa...tunggguuuuuuuuuuuu!! Dh ada senarai barang2 yg ingin di beli. Tapi aku rs x yah la kot publish kt sni spt ada segelintir org yg wat... :P Biar aku sorg jer tau dah la kot..hehee..Anyway, cukup la kot untuk kali nie. Takde idea pon sebenarnya nk menulis. Tp insist gk nk menulis sbb dh lma x berupdate.. :)
Sekian saja untuk kali nie..jmpe di UUM nnt yer kawan2... :)

2 comments:

Ayuni said...

ceit! perli ak kh mngenai wish list ak? huh! mest hg xley lwn wish list ak.hoho

MohdIzwan said...

Ayuni: uiks..trase ker??hehee..ermm..aku mls la nk tulis..klu aku tulis wish list aku...elaun 4000 tuh x ckp...hahaa...