6:15 PM

Ulangtahun Kelahiran

Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to me.

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Mohd Izwan,
Allah selamatkan kamu.

Alhamdulillah. Kini umurku sudah mencecah 24 tahun. Aku bersyukur kerana masih diberi izin oleh-Nya utk bernafas di muka bumi ini. Ucapan yang diterima tahun nie tidaklah sebanyak tahun lepas. Tapi aku bersyukur dan berterima kasih kepada yang telah memberikan ucapan tersebut. Ada lebih kurang 120 ucapan yg aku terima yang mana datangnya dari Facebook, Twittwer dan juga melalui SMS. Terima kasih semua.

Walaubagaimanapun, bagi aku tahun nie punya ucapan adalah lebih istimewa drpd tahun lepas. Tahun nie banyak yg wish aku sbg 'Tokey Emas'. Hehehe...Mudah-mudahan termakbul lah doa kalian. :)

Hadiah? Ermm..tak kisah pon ada org bg hadiah ke tak. Kalau ada yg nak bagi, aku terima dgn tgn yg terbentang luas. :)

Celebrate? Pon takde celebratian yg grand2. Takde kenduri apa semua. In fact, aku kena keje lagi pd hari istimewa nie. Tahun lepas pon sama jgk. Tapi waktu tue bekerja sbg drebar. Kali nie keja sbg pembantu kantin.

Apa2 pon, aku nk ucapkan jutaan terima kasih lagi kpd semua yg telah memberikan ucapan. Semoga kalian juga dpt spt mana mendoakan saya tempoh hari. Sekian.

Beli sendiri, bagi kat diri sendiri. Happy birthday!!

0 comments: