8:44 PM

Aktiviti Masa Cuti

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Tajuk diberi.."Aktiviti Masa Cuti"
Cuti pon dah nak habis dah nie..
Baru nak buat entri berkenaan cuti..
Almaklum laa..
sibuk la katakan...
hehehe...
Macam2 benda jugak la buat masa cuti nie..
mostly, doing house chores la...

Then, waktu cuti jgk..
aku menjadi penyampai maklumat kpd rakan2..
yg mana termampu aku tolong..
aku cuba la utk tolong..
Kalau di luar kemampuan, mintak mahap la banyak2 yer...
Antara yg dinantikan waktu cuti nie ialah...
RESULT EXAM dan juga ELAUN...
Dua benda nie sangat ditunggu2 oleh semua kawan aku...termasuk lah aku sendiri..
Pasal elaun tue..
Tak dpt tidak..bulan januari/awal februari nnt la br masuk..
T_T T_T T_T
Takpe la..nak buat mcm mna kan..
Redha jer laa..
Result pulak..
dinanti dari hari ke hari..minggu ke minggu..
dan akhirnya..keluar juga...
Alhamdulillah...walaupun result ada drop sikit..
SIKIT KE??banyak jugak la nk compare dgn last sem..
tapi aku bersyukur laa..
Ada improvement sket utk CGPA..

Berbalik kpd aktiviti semasa cuti..
Aku dok online je dpn laptop nie..
Harap2 la tak rosak mata dok ngadap skrin nie je tiap ari.. :)
Bila online tue...sambil2 promote sket pasal emas..
bukan nak kena byr pon promote kan..
hehee...
Ada rezeki...ada laa... :)
So..itu je la kot nak tulis kali nie..
Cuti pon tinggal 3-4 hari je lagi...
Lepas nie dah start kelas semula...
YEAAAAAYYYYYY~~~ T_T T_T T_T


Ini la result exam sem nie..Alhamdulillah...

Mai..Mai..Mai... ^_^

p/s: Ya Allah..semoga elaun masuk awal..Amin...

0 comments: