6:21 AM

Kesibukan melanda

Waa...lama nya x meng'update blog..
Last update rasa2 nya waktu awal2 bulan puasa aritue...
Sedar x sedar...arinie dah 14 ari puasa...
Dalam waktu 2 minggu kt kampus nie..
Macam2 benda la jugak telah berlaku...
Dan mcm2 jugak benda bakal berlaku (yg berada dlm peracangan)
Okay..entri kali nie...x byk kot bnda nk tulis..
just nk tulis apa yg telah berlaku beberapa ketika kebelakangan ini...


1. Menyambut Ramadhan di kampus...(bersahur...berbuka bersama2 rakan dan taulan di kolej)

2. Sibuk dengan mid semester exam (padahal satu paper je) dan juga quiz..

3. Juga sibuk dengan assignment dan workload yg perlu di hantar selepas raya nnt..

4. Sibuk lagi dengan latihan yg perlu dihadiri juga pada bulan puasa..(penat2)

5. Lagi-lagi sibuk dengan urusan peribadi setiap hari..

6. Haa...sibuk jugak la dengan kerja2 organisasi di kolej kediaman...

Wahh..byk sungguh yer 'kesibukan' di dalam ayat2 di atas...
Harap2 la dpt menyelesaikan semua kerja yg telah dinyatakan...


"Ya Allah Ya Tuhanku..
Kau kurniakanlah kekuatan kepadaku..
Supaya aku dapat menempuh segala dugaan dan cabaran-Mu..
Tambahan pula di bulan Ramadhan yg penuh barakah ini..
Semoga aku beroleh keberkatan dari-Mu Ya Allah..
Engkaulah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani..
Amin"

p/s: x sabar nk balik raya... :)

p/s/s: Selamat menyambut Hari Kemerdekaan yg ke-53..

2 comments:

Syam said...

Mmg sebok la..
Patot la dah lame xde gambo..hehe

MohdIzwan said...

a.aisyam: haaa..tau xpe...hehee... :P